Bestelbus met dubbele cabine huren

Met een bestelbus met dubbele cabine vervoer je zowel goederen als personeel. Deze wagen staat ook wel bekend als een “crew van” of “crew cab” bestelwagen. Dit is vanwege de extra zitruimte voor passagiers in de cabine. Ben je op zoek naar een praktische oplossing voor het vervoer van zowel goederen als mensen? Dan biedt het huren van een bestelbus met dubbele cabine de flexibiliteit en veelzijdigheid die je nodig hebt! Ontdek de mogelijkheden bij Van Oort Truck Rent op deze pagina.

Loading …

Verschillende soorten bestelbussen met dubbele cabine te huren

Binnen het assortiment zijn er allerlei soorten bestelwagens met dubbele cabine beschikbaar. Denk aan de Volkswagen Transporter, Renault Trafic, Mercedes Benz Vito of Fiat Talento. Elke variant heeft zijn eigen unieke specificaties. Zo is er altijd wel een wagen die past bij jouw situatie. Lees goed de omschrijving van de bestelwagen met dubbele cabine door om te onderzoeken of deze aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Veiligheid en betrouwbaarheid

We begrijpen dat veiligheid een topprioriteit is, vooral bij het vervoeren van zware of kostbare goederen. Daarom zijn onze grote bedrijfsauto’s uitgerust met de nieuwste veiligheidssystemen, waaronder geavanceerde remsystemen, stabiliteitscontrole en verschillende airbags. Al deze functies dragen bij aan een verhoogde verkeersveiligheid en zorgen ervoor dat jij en je lading veilig op de bestemming aankomen.

Waarom kiezen voor Van Oort Truck Rent?

Naast onze topklasse voertuigen biedt Van Oort Truck Rent ook een ongeëvenaarde klantenservice. Ons team van experts staat klaar om je te adviseren en te assisteren bij het kiezen van het perfecte voertuig voor jouw behoeften. Van het eerste contact tot het inleveren van de sleutels, we zorgen voor een naadloze ervaring. Bij ons staan persoonlijke service en kwaliteit altijd voorop.

Busje met dubbele cabine huren bij Van Oort Truck Rent

Het huren van een bus met dubbele cabine bij Van Oort Truck Rent biedt talloze unieke voordelen. Zo is er altijd een representatieve bus beschikbaar. Dit is het geval, ongeacht of je het voertuig voor particulier of zakelijk gebruik nodig hebt. Daarnaast geniet je met een inclusieve all-risk verzekering van het gevoel van rust tijdens de huurperiode.  Bovendien profiteer je van scherpe huurprijzen die passen bij verschillende budgetten. Kies je ervoor jouw bus met dubbele cabine te huren bij Van Oort Truck Rent? Dan geniet je van 100 vrije kilometers per dag. Zo kun je zorgeloos de weg op met jouw gehuurde bedrijfswagen.

Bochane Lease - universele leasemaatschappij in Nederland

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via 088 880 25 88